Gi din støtte til  barna i Syria
Kay Arne Sørensen Asker "De glemte barna" - Safe Center for syriske flyktningbarn i Libanon.

Gi din støtte til barna i Syria

Hjelp krigsskadde flyktningbarn I fjellene nord i Libanon lever tusenvis av syriske flyktningbarn med alvorlige krigsskader, uten tilgang til lege. Dette vil Lions gjøre noe med. Lions i Norge og Libanon har nå gjennomført fire hjelpeaksjoner for de syriske flykningene i Libanon. Høsten 2014 arrangerte norske Lionsklubber en innsamling av varme barneklær. Givergleden overgikk alle forventninger, og til sammen 14 fulle lastebiler med norsk vintertøy av beste kvalitet rullet inn i flyktningleirene i Bequaadalen tidlig i januar. Titusener av flykninger var da hardt rammet av vinterstormen Zina. Overalt så man barn gå barbent i snøen. Fire av lastebilene klarte å nå frem til flykningeleiren i Arsal som IS prøver å ta kontroll over og som bombes av syriske krigsfly. Dette er en leir som ingen andre hjelpeorganisasjoner tør reise til. De tidligere aksjonene har vært ledet av Einar Lyngar fra Lions Club Ringsaker. Einar er selvfølgelig med denne gang også og har i disse dager kommet hjem fra Libanon. Aksjonene har vært gjennomført sammen med Lions i Libanon. I leirene så han at flykningene ikke bare led på grunn av kulden, mange var også hardt skadet. Mange barn har alvorlige skuddskader, avrevne armer og ben og skadet syn, uten tilgang til lege. Einar kartlegger nå behovet for medisinsk hjelp sammen med samarbeidspartnere i Libanon. Jeg er med og det er flott om du også blir med :-)

Innsamlet beløp:
Mål: 50 000 kr
Periode:
22.09.2015 22.10.2015

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Gi din støtte til  barna i Syria
Kay Arne Sørensen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.