Safe Center for krigsbarn i Syria
Cyberlions Oslo "De glemte barna" - Safe Center for syriske flyktningbarn i Libanon.

Safe Center for krigsbarn i Syria

I fjellene nord i Libanon lever tusenvis av syriske flyktningbarn. Fra tidligere nødhjelpsaksjoner har vi sett urovekkende mange barn med alvorlige skuddskader, avrevne armer og ben, skadet syn, osv. og de får ikke medisinsk hjelp. Vi i Lions bygger nå Safe Centers for disse barna i samarbeid med UNICEF. Der får barna skolegang og medisinsk oppfølging og et måltid mat så de slipper å jobbe. Dette er også med på å stanse flukten til Europa og radikalisering av barna. Derfor er det arbeid Lions gjør uhyre viktig. Byggingen av elementhusene går nå for fullt. Dette er hus som er varme om vinteren, og har en helt annen kvalitet enn telt som er brukt inntil nå. Lions samarbeider med den libanesiske NGO Beyond, og de rapporterer nå at de første husene er reist, og at arbeidet går tilfredstillende. I løpet av september håper vi barn som har gått årevis uten skolegang, igjen kan starte opp sin utdannelse, som vil trygge deres liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 50 000 kr
Periode:
30.08.2016 12.10.2016

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Cyberlions
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.